Vol goede moed

Joepie!! In contact met pure Liefde, kun je nu nieuwe of andere keuzes maken. Dus…
Ga je mee op avontuur net zoals Pipi Langkous dat kan?
Gewoon gaan, vol goede moed, vertrouwend dat je alle uitdagingen kunt oplossen en dat het ook nog eens heel leuk kan zijn. Natuurlijk is het spannend, maar een beetje spanning is goed. Dat betekent dat je voorbij je eerdere begrenzing gaat naar een nieuw, onbetreden gebied. Prachtig toch?!

De komende 13 dagen gaan over avontuur, moed en familie/ vrienden.
Om nieuwe dingen te ontdekken,  te ondernemen of mee te experimenteren heb je mensen om je heen nodig, die je stimuleren, motiveren en aanmoedigen. Mensen waar je terecht kunt als je het even niet ziet zitten of als je overvallen wordt door vrees.
Ik heb nog wel eens de neiging om te denken dat ik het avontuur alleen aan moet gaan. Dat ik geen hulp nodig heb omdat ik het zelf wel kan. Hoe is dat bij jullie?

De kring geliefden om je heen willen je graag steunen, kun jij openstaan voor die hulp? Ze kunnen je een duwtje in je rug geven als je aarzelt. Ze kunnen je een schop onder je derrière geven als je uitstelt. Ze kunnen met je oefenen als je een keer wil proefdraaien.
Met zoveel ruggensteun kun jij stappen zetten op een nieuw pad of het pad dat je gekozen hebt vervolgen. Maak er een prachtig avontuur van en wil je steun, bemoediging of een schouder….vraag erom, dat op zich is al heel moedig.

Levenspad Rode hemelwandelaar toon 1 (kin 53) 15 – 27 juli 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *