Tzolkin

Dagenergie
De Tzolkin kalender vertelt ons dat er iedere dag een andere energie uit het universum naar ons toe komt. Klinkt dat zweverig? Ook in de astrologie is door de sterrenstanden iedere dag anders.

Heb je ook wel eens dat je de ene morgen vol energie op staat en op andere dagen niet vooruit bent te branden? Met behulp van de Tzolkin zijn je dagen beter te begrijpen, leer je wat je uitdaging is en waar je energie lekker van gaat stromen.

Dagelijks schrijf ik op Facebook een stukje over de energie en kwaliteiten van die dag.  Daarnaast staat er een overdenking voor ouders bij. Kinderen houden je vaak zo’n mooie spiegel voor.

Kom vooral langs om te lezen en ervaren! Ik hoor graag wat jouw bevindingen zijn.

Tzolkin kalender

De Tzolkin, ook wel Dreamspell kalender genoemd, is een kalender systeem dat ontworpen is door José Argüelles begin jaren 90 en is afgeleid van de oorspronkelijke Tzolkin kalender van de Maya’s.De Dreamspell kalender (in de volksmond Tzolkin genoemd) bestaat uit 260 dagen, volgt het natuurlijke ritme van de maan en is samengesteld uit 20 zegels en 13 tonen. (20×13=260).De zegels zijn prachtige metaforen en houden allemaal een kwaliteit of talent in zich verborgen, de tonen 1 tot en met 13 hebben een actieve energie in zich, die je kunt gebruiken om iets te creëren. Aan de hand van je geboorte datum kun je je geboortezegel uitrekenen, dit zegel in combinatie met de toon zegt iets over de talenten waar je mee geboren bent, maar zegt ook iets over de uitdagingen in je leven.

Tijdens het schilderen gebruik ik de Tzolkin als inspiratiebron om intuïtief contact met je te maken. Door met Maya astrologie naar jouw persoonlijkheid te kijken, krijgt je schilderij een enorme diepgang. Er ontstaan meerdere lagen in de afbeelding. In de schilderijen leg ik de nadruk op je talenten en kwaliteiten, soms ben je vergeten hoe bijzonder en uniek je bent.

Dagelijks heb je te maken met de energie van de Tzolkin kalender. Misschien herken je het wel dat je op sommige dagen lekker in je vel zit en dat je op andere dagen nauwelijks vooruit komt.

Vind je het interessant om de energie van de dag te volgen en te ervaren wat het met je doet,dan nodig ik je van harte uit om mijn facebook pagina te volgen.

Ben je nieuwsgierig naar wat de Tzolkin kalender voor jou kan betekenen, informeer dan naar de mogelijkheden.

i n f o @ l a r i m a r e s . n l of volg de dagenergie via mijn facebook pagina 

Links:
www.mayawijsheid.nl
www.pan-holland.nl
www.lawoftime.org/home.html
www.1320em.nl/home.htm
www.tzolkin.be

In la’ck ech – Ik ben de andere jij

hunab ku

Reageren is niet mogelijk