Pure liefde

Liefde, er is zoveel over geschreven en wat hebben we er soms een ingewikkelde relatie mee. De gele zon uit de Tzolkin kalender staat symbool voor liefde, de grote allesomvattende Liefde.  Net als de zon raakt Liefde iedereen aan en allemaal hebben we er een diep verlangen naar. En hoe simpel en eenvoudig Liefde is;  we branden we ons eraan, genieten ervan, worden heethoofdig, stellen eisen of verbergen ons diep in haar schaduw.  Zo simpel en eenvoudig blijkt het in ons menselijke lichaam niet te zijn.

Deze dertien dagen schijnt het licht en de warmte van deze Liefde op wat je in de schaduw verbergt, maakt dingen helder en zichtbaar, maar maakt ook tegenstrijdigheden zichtbaar.
Je wordt uitgenodigd om jezelf te warmen aan Liefde, de donkere plekken in jezelf  en anderen te verlichten en te omarmen. Je ontsluiert je kern stapje voor stapje, als je ernaar wil kijken.
Ontdaan van al je maskers kom je dan uit bij de Liefde. Pure eenvoudige liefde voor jezelf, anderen en het leven.

Leer kijken naar je eisen, je kindpijnen, je liefdes kwetsuren, je verwachtingen en je oordelen die de pure Liefde vertroebelen. Herken ze voor wat ze zijn, pijnen, innerlijke verhalen. Geef ze warmte, omarm ze, geef ze Liefde.
Als jij gevuld bent met deze koesterende, verzachtende warmte, kun jij het ook uitdelen in een pure vorm. Een vorm die ontdaan is van pijn en daarom helend zal zijn voor jezelf en de wereld.

Tzolkin Levenspad Gele zon 2 juli – 14 juli

Warme groet,
Mirjana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *