Opnieuw geboren

Opnieuw geboren

Diep in ons, in ons laagste punt, zit een enorme bron van energie. Daar huist een grote creatieve kracht. Het is een plek waar je alleen kunt komen als je afdaalt in jezelf. Vaak wonen we in ons hoofd en leven we ons leven vanuit daar. Nou is er niks mis met je hoofd hoor, die hebben we ook nodig, toch is het gezond om regelmatig af te dalen naar onze diepere regionen.
Daar ontstaat het contact met je lichaam, met je levensenergie en je grote creatieve bron. Met je ademhaling kun je die energie uitnodigen om zich te verspreiden door je lijf. Die energie geeft meer verbondenheid met jezelf en met de aarde waar we op wonen.
We noemen haar niet voor niets, moeder aarde. Ze geeft ons wat we nodig hebben, ze is een rijke bron van overvloed, met de prachtigste schatten verborgen in haar schoot.

Net als jij.

Jij bent die aarde, van nature overvloedig, stromend en prachtig. Jij hebt dit vrouwelijke principe in je en ja…dat geldt ook voor mannen.
Vanuit jou kunnen er nieuwe dingen ontstaan, geboren worden. Jij bent de poort naar manifestatie van het leven, durf jij zo diep in jezelf af te dalen, werkelijk op aarde te zijn om die deur open te zetten?
Wanneer je contact maakt met die levensstroom en die energie inneemt, gaat je hart vanzelf krachtiger slaan. Het gaat synchroon lopen met de hartslag van de aarde. Je hart verwarmt en verzacht jou en de wereld om je heen.

Volgens mij hebben wij en moeder aarde dat nu ontzettend nodig.

Mirjana Scheepens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *