Oorspronkelijke zelf

Tzolkindatum:  Levenspad Witte spiegel toon 1 (kin 118) t/m Witte hond toon 13 (kin 130)

Voor velen van ons zijn we de afgelopen periode door een portaal gegaan. Een plek waar je geconfronteerd werd met je angsten, onverwerkte emoties of gebeurtenissen die je doen schudden op je grondvesten.
We vergeten wel eens dat zulke intense periodes een hele positieve bedoeling hebben. Ze willen je wakker schudden om je laten onderzoeken wat voor jou belangrijk is , wat je nog kunt helen in jezelf en wat je nu kunt laten gaan. Vandaag stappen we uit dat portaal in nieuw en onbekend gebied.

Nu er een energetische en/of fysieke grote schoonmaak is geweest, kun je jezelf opnieuw bekijken. Je kunt het zien alsof er een flinke storm is langs geweest. Nu kun je inventariseren wat er is overgebleven van je oude innerlijke structuren.

Kijk jezelf maar eens met zachte ogen aan in de spiegel. Wat zie je, wie zie je? Ben je oprecht en eerlijk naar jezelf toe of negeer je delen in jezelf?
Ook deze periode wordt er gevraagd welke overtuigingen en  emoties jou niet meer dienen, maar die je nu nog vasthoud omdat het zo bekend en vertrouwd is. De energie van witte spiegel helpt je om illusies in je leven op te sporen. Waar ben je nog niet helemaal eerlijk tegen jezelf.  Wat geloof je nog dat eigenlijk niet meer waar is?

Geef jezelf de kans om uit je ei te breken en er als je Oorspronkelijke zelf uit te stappen. Een zelf dat bevrijd is van alle beperkingen die je hebt opgelopen in de loop van je leven. Je kunt het je toekomstige zelf noemen, maar eigen ben je het in je kern al. Het duurt alleen soms een poosje voor je het door hebt.

 

Er gebeurt nog iets bijzonders over een paar dagen komen we aan in de midden kolom, dat is de plek precies tussen verleden en toekomst. De plek van het NU.
Dan kun je bijna niet meer ontsnappen aan de kwaliteiten van witte spiegel energie. De wereld is dan nog meer een reflectie van wat er in jou leeft. Alles waar jij je aan ergert, boos over wordt of juist heel blij zegt iets over jou en jouw binnenwereld. Zie ze als ontmoet je blinde vlekken en wees vooral heel zacht over jezelf.
Het geen tijd om je jezelf te veroordelen. Het is wel een mooie tijd om andere keuzes te maken. Keuzes die meer passen bij” jij van NU”, zodat je nog meer contact kunt maken met jouw Oorspronkelijke zelf.

Hoe mooi is het dan dat de laatste dag van dit pad eindigt bij het midden van de Tzolkin kalender. Helemaal in contact met je kern.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *