Je oude huid afleggen

5 -17 september 2017 – Levenspad van Rode slang

Een nieuwe cyclus van 13 dagen begint. Een pad met een rijtje van 10 opeenvolgende zwarte vakjes als je naar de kalender kijkt. De zogenaamde Galactische Activerings Poort-dagen. Die dagen zijn de sluiers tussen hemel en aarde dunner dat  kan tot gevolg hebben dat je de ene dag bruist van de energie terwijl je je de volgende dag heel moe en tot niets in staat voelt. Je kunt intenser dromen of ineens geconfronteerd worden met  je innerlijke ‘oude koeien’. Deze periode staat in het teken van lichaamswijsheid, je oude vel afleggen en heling van (heel) oud zeer.

We vergeten het wel eens dat wij en ons lichaam een antenne zijn, de verbinding tussen hemel en aarde. Een antenne waarmee je allerlei signalen kunt oppikken. Waar we door geïnspireerd kunnen worden of uitgeput, afhankelijk van hoe jouw lichaam de energie kan kanaliseren en gebruiken. Zorgen voor je lichaam en luisteren naar de signalen die het geeft is nu extra belangrijk.

Je lichaam weet alles. Nog voor je cognitieve brein de informatie heeft verwerkt, weet je lichaam en vooral je onderbuik al wat er aan de hand is. In deze tijd zijn we erg goed geworden om alles mentaal weg te redeneren. Ons verstand neemt het dan over en kan stellig: ‘onzin, dat komt vandaag niet uit’ zeggen.
Lieve allemaal. Je lijf heeft rust nodig om zich te kunnen herstellen en vernieuwen, ook als je net terug bent van vakantie.

Door de 10 GAP-dagen, die meteen morgen beginnen, worden ook uit het niets oude thema’s aangeraakt,  uit dit leven of vorige levens. Zelfs de aarde kan erdoor beïnvloed worden en verlangen naar vernieuwing en opschoning. (Overstromingen, vulkaanuitbarstingen, aardbevingen)

De energie van Rode slang werkt door van celniveau tot zenuwstel. Trauma’s, grote en kleine, liggen opgesloten in je cellen. Zodra er in je lichaam iets verandert in energie of trilling, reageert je hele lichaam daarop. De bevroren energie in je cellen begint langzaam te ontdooien, waardoor oude pijn kan vrij komen. Dat zich iets wil bevrijden, kun je voelen aankomen door spierpijn & stijfheid, hoofdpijn of een gevoel van disbalans.

Laat je tranen of boosheid gaan in het besef dat je cellen zich aan het herstellen zijn naar hun oorspronkelijke, veerkrachtige en levenslustige toestand. Zodat je weer flexibel kunt meebewegen met de veranderingen op jouw pad. Je voelt je vrij om je eigen weg te bewandelen, welke weg je ook kiest.

Tips

  • Drink genoeg water
  • Neem tijd om naar je lijf te luisteren
  • Spring uit de band, doe iets buiten je normale routinge

Ik wens je mooie dagen! <3
Mirjana

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *