Het drama voorbij

Levenspad van Blauwe aap  (1 okt – 13 okt 2017)

We zijn in het midden van de Tzolkin kalender aangekomen. De afgelopen periode hebben we veel dingen uit het verleden aangekeken en geheeld of in ieder geval de kans daartoe gekregen.
Hoe het nu verder gaat is jouw keuze.

Langzaamaan gaan we naar de toekomst en wat je daar wilt neerzetten. Is je focus daar ook op gericht of blijf je achterom kijken en hangen in het verleden. Daarmee wil ik niets afdoen aan alles wat je hebt meegemaakt. Toch zijn je ervaringen niet wie jij bent, die zijn niet jouw Oorspronkelijke Zelf. Die ervaringen zijn de jassen die je hebt verzameld, waarmee jij je Kern hebt omhuld.

En dat is precies waar deze periode je bij gaat helpen. Met de onbevangenheid en nieuwsgierigheid van de Blauwe aap energie kun je die jassen zien voor wat ze werkelijk zijn; illusies. Je kunt voorbij jouw innerlijke drama kijken en je weer verbinden met jouw waarheid en dromen. Je weer veilig en vertrouwd gaan voelen met je Oorspronkelijke Zelf.

Ik ontdek meer en meer dat het mijn innerlijke kindstukken zijn die hun angsten en onzekerheden over me uitstorten. En omdat die innerlijke stemmen zo vertrouwd zijn, raakt mijn volwassen zelf ervan in de war en gaat geloven dat zij het is die bang en onzeker is.
Ze geeft de leiding over zichzelf uit handen en voor ik er soms erg in heb, zit het bange meisje of de onzeker puber aan het stuur. Daarmee komt het innerlijke drama tot leven.

Op het moment dat ik dat herken, zeg ik tegen mezelf. Dit is niet wie ik BEN, dit zijn gevoelens, emoties en angsten van mijn jongere delen. Ik neem de leiding weer over, onderzoek wat ze nodig hebben en dan kalmeert het van binnen weer.

Ik voel meteen weer dat ik vrij ben om te kiezen, ik voel ruimte om onbevangen, blij en vol vertrouwen mijn toekomst in te stappen.

Mirjana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *