Artjournaling

Wat is Artjournaling?

In het kort: Een boek of dagboek dat je vult met woorden & afbeeldingen.

Dit is Artjournaling voor mij

Voor mij is Artjournaling meer dan het maken van mooie pagina’s met afbeeldingen, quotes en uitprobeersels.
Het is een manier om mezelf uit te drukken in plaatjes, kleuren en woorden. Elke bladzijde heeft een betekenis voor mij, het raakt iets in mij aan. Ik voel en ervaar iets als ik naar mijn bladzijdes kijk. Het maken van een pagina helpt mij me weer te verbinden met mijn innerlijke wijsheid. Dat is voor mij veel belangrijker dan een mooi eindresultaat.

Het is:

  • betekenisvol
  • een expressie van gevoelens & emoties
  • het ontdekken en onderzoeken van diepere innerlijke lagen
  • het verbinding maken met je innerlijke wijsheid en creativiteit
  • het ontladen van stress & kalemerend

Je hoeft niet ‘creatief‘ te zijn om een pagina te maken waar je blij van wordt of waarmee je emoties mee kunt uitdrukken.
Het enige dat je nodig hebt is: een beetje nieuwsgierigheid, een gevoel van avontuur en zin hebben in een experiment.

Ja! Daar heb ik zin in: Naar de workshops

Reacties:

**Een feestje was het zeker! Een heerlijke workshop: creatief, ontspannend en liefdevol. Open in gegaan en boven verwachting geinspireerd geraakt. Alles kwam aan bod waar ik nu mee bezig ben: fundament, verdieping, universum, vrijheid, dimensies. Een art verhaal gecreëerd…wat een geweldige ervaring. Dankjewel Mirjana Scheepens! Ik ben ‘om’. (Alexa Pluim)

**Heel veel inspiratie opgedaan voor mijn eigen Artjournaling: mijn ideeën uit het hoofd visueel maken. Heerlijk! (Caroline Verhees)

**Artjournaling met Mirjana is zo ontzettend leuk. Ik moest wel een drempel over om iets te doen zo buiten mijn comfort zone, maar Mirjana laat je gelijk voelen dat alles mag en niets hoeft. Dat het jouw ervaring mag zijn.  De tijd vloog voorbij en dat had ik ook niet verwacht. Ik ben ontspannen en gegrond naar huis gegaan.  Het is een moment voor jezelf, om te voelen…om te zijn. Dankjewel Mirjana! (Karin Monster)

 

Reageren is niet mogelijk