Agenda

Finding your inner story (artjournaling 2.0)

Na een succesvol en avontuurlijk eerste avontuur, start er in het nieuwe jaar, een nieuwe reis. Een creatieve ontdekkingstocht naar verhalen die diep in jou leven. Bovendien ga je op zoek naar verhalen die je in jouw toekomst wil creëren. Door de combinatie van creatief experiment, visualisaties & systemisch werk, vind je antwoorden in je onderstroom, daar waar jouw wijze vrouw woont. Je leert beter luisteren naar de fluisteringen van je lichaam en je hart. Samen met andere vrouwen her-ontdek je jouw kwaliteiten en talenten en laat je oude, versleten ideeën gaan. Dit doen we met humor & lichtheid.

6 bijeenkomsten op woensdagavond van 19.30 – 22.15 uur

Data: even geduld tot maart/ april

Kosten: €150,- (incl materiaal thee & lekkers)

Locatie: De Broederij; Nieuwstadweg 39, Nijmegen

Workshops Art journaling

Ontdek je diepere lagen, antwoorden op vragen door het creëren van Art journal pagina’s. Een hele persoonlijke pagina met jouw wijsheid in woord & beeld. Intuïtief kies je materialen en kleuren om daarmee je hart en je ziel te laten spreken.  Het prachtige hiervan is dat je van te voren niet weet je hoe je antwoord er uit zal zien. Er zijn geen regels, alles mag en alles is goed! Verras jezelf met je innerlijk wijsheid.
Ontdek jouw innerlijke leefwereld en wat je diepste zelf je wil vertellen.  Kom een dagdeel  genieten, plezier maken en experimenteren.  Aan het eind van de workshop heb je een goed gevoel, meer contact met jezelf, mooie inzichten en een heel persoonlijk document.

Kosten: €20,-           Locatie: De broederij – Nieuwstadlaan 37, Nijmegen                                                                       

Data:
 nieuwe data volgen

Moeder & dochter(s) special

Sorry, dit staat even gepauzeeerd

Telefoon uit, afleiding weg; een creatieve ochtend met liefdevolle aandacht voor elkaar. We leven in een tijd met volle agenda’s, mobiele telefoons en vluchtigheid. Dan is het soms nodig om tijd te maken voor een moment onverdeelde aandacht. Tijdens deze ochtend creëer en experimenteer je samen, heb je een goed gesprek en (her)ontdek je de mooie kanten van elkaar.

Kosten: Samen voor €30,- (v.a. 6 jaar)
Locatie: De broederij – Nieuwstadlaan 37 – Nijmegen

 


Women’s retreat – Het verlangen van de ziel

 18 feb 2018 10 – 17 u in Piramide aan de Waal – Gendt

Dit gun ik jou zo!
Een hele dag liefdevolle aandacht voor jezelf, met creativiteit, heling, transformatie en veel plezier.
Wat leeft er in jou dat zo graag gehoord wil worden? Tijdens deze Women’s retreat maak je contact met het verlangen dat diep in jou leeft en bevrijd je jezelf van de blokkades die je ervan weerhouden dit diepe verlangen te volgen. Lees meer…. 

Vragen? Meer informatie? Gewoon lekker meedoen? Dat kan via: 06-55513383 of mirjana@mirjanascheepens.nl

 

 

 

Reageren is niet mogelijk