Agenda

Workshops Art journaling

Ontdek je diepere lagen, antwoorden op vragen door het creëren van Art journal pagina’s. Een hele persoonlijke pagina met jouw wijsheid in woord & beeld. Intuïtief kies je materialen en kleuren om daarmee je hart en je ziel te laten spreken.  Het prachtige hiervan is dat je van te voren niet weet je hoe je antwoord er uit zal zien. Er zijn geen regels, alles mag en alles is goed! Verras jezelf met je innerlijk wijsheid.
Ontdek jouw innerlijke leefwereld en wat je diepste zelf je wil vertellen.  Kom een dagdeel  genieten, plezier maken en experimenteren.  Aan het eind van de workshop heb je een goed gevoel, meer contact met jezelf, mooie inzichten en een heel persoonlijk document.

Kosten: €20,-           Locatie: De broederij – Nieuwstadlaan 37, Nijmegen                                                                       

Data:
vr 15 december    9.30 – 12.30 u

nieuwe data volgen

Moeder & dochter(s) special

wo 3 januari 9.30 – 12.30 uur

Telefoon uit, afleiding weg; een creatieve ochtend met liefdevolle aandacht voor elkaar. We leven in een tijd met volle agenda’s, mobiele telefoons en vluchtigheid. Dan is het soms nodig om tijd te maken voor een moment onverdeelde aandacht. Tijdens deze ochtend creëer en experimenteer je samen, heb je een goed gesprek en (her)ontdek je de mooie kanten van elkaar.

Kosten: Samen voor €30,- (v.a. 6 jaar)
Locatie: De broederij – Nieuwstadlaan 37 – Nijmegen

  

Finding your inner story (artjournaling 2.0)

Een creatieve ontdekkingstocht naar verhalen die diep in jou leven. Door de combinatie van creatief experimenteren, visualisaties & systemisch werk, vind je antwoorden in je onderstroom.

Data: 6 woensdagavonden 24-1; 7-2; 21-2; 7-3; 21-3; 4-4
Tijd: 19.30 – 22.30 u
Kosten: €150,- ncl materiaal)
Locatie: De Broederij – Nijmegen

 

 

Women’s retreat – Het verlangen van de ziel

 21 januari 2018 10 – 17 u in Piramide aan de Waal – Gendt

Dit gun ik jou zo!
Een hele dag liefdevolle aandacht voor jezelf, met creativiteit, heling, transformatie en veel plezier.
Wat leeft er in jou dat zo graag gehoord wil worden? Tijdens deze Women’s retreat maak je contact met het verlangen dat diep in jou leeft en bevrijd je jezelf van de blokkades die je ervan weerhouden dit diepe verlangen te volgen. Lees meer…. 

Vragen? Meer informatie? Gewoon lekker meedoen? Dat kan via: 06-55513383 of info@larimaresart.nl

 

 

 

Reageren is niet mogelijk