Over mij

 In 2012 gebeurde er iets bijzonders. Ik kwam in aanraking met de Tzolkin kalender, een kalender die Mirjana (15)kleinbij de oude Maya’s vandaan komt. Deze kennismaking zorgde ervoor dat ik opnieuw verbinding maakte met mijn creativiteit. Het inspireert iedere keer opnieuw tot het maken van unieke persoonlijke schilderijen en andere werken.

Het is een innerlijke noodzaak om lichtheid, blijheid en liefde door te geven, iets dat steeds opnieuw terugkomt in mijn schilderijen, de kleuren en het gevoel dat ze geven. Zo draag ik op creatieve wijze bij aan een mooiere en liefdevollere wereld. In deze tijd lijkt dat belangrijker dan ooit, de wereld heeft het zo hard nodig.


Deze creativiteit gaat verder;  ik wil graag doorgeven hoe je met behulp van tekenen en schilderen jezelf beter kunt leren kennen. Schilderen kan zo helend zijn voor oude verwondingen die je nog met je meedraagt. Het brengt je inzichten en daardoor ontstaat er ruimte en licht in jezelf. Je ontdekt dat je best een stapje voorbij je innerlijke grenzen kan zetten en dat het ook nog leuk is!

Veranderen, inzichten vinden, oude overtuigingen loslaten, hoeft niet zwaar te zijn, dat kan best met een lichtheid, plezier & humor.

Warme groet,
Mirjana

 

Reageren is niet mogelijk